4 små färska krabbor
1 mango
2 avokador
salladsblad
citron
svartpeppar

Hovmästarsås
3 msk senap
1 msk socker
1 krm vitpeppar
1 msk vinäger
1 dl olja
1 dl hackad dill

 

1.    Börja med såsen.
2.    Vispa ihop senap, socker, peppar och vinäger i en bunke.
3.    Tillsätt oljan droppvis under vispning.
4.    Vispa till såsen är tjock.
5.    Tillsätt dillen och smaka av.
6.    Lossa krabbskalet och ta ur innehållet och spara det.
7.    Ta köttet ur klorna.
8.    Skala, kärna ur och skiva mangon och avokadorna.
9.    Lägg lite sallad i botten på krabbskalen.
10.  Fördela krabbköttet och mango och avokadorna över.
11.  Droppa lite citron över.
12.  Vrid även lite peppar över.
13.  Skeda på lite sås och servera resten brevid.

 

 

Krabba med mango och avokado
4 portioner