2 gelantinblad
200 g färskpotatis
1 rödlök
200 g skalade kräftstjärtar
1 msk finhackad dill
1 dl kesella gourmet
1 dl Cream fraiche
1 - 2 msk riven pepparrot
salt, peppar
3 fyrkantiga tunnbröd

GARNERING

kräftstjärtar dill

 

1.    Blötlägg gelantinet.
2.    Skär potatisen i små tärningar.
3.    Koka den mjuk.
4.    Låt den svalna.
5.    Finhacka löken.
6.    Skär stjärtarna i mindre bitar.
7.    Blanda lök, dill, potatis och stjärtar.
8.    Rör ner kesella, creme fraiche och pepparrot.
9.    Krama ur gelantinbladen.
10.  Smält dem i en kastrull.
11.  Rör ner det i kräftröran.
12.  Smaka av med salt och peppar.
13.  Fördela fyllningen på tunnbröden.
14.  Rulla ihop.
15.  Låt vila i kylen ett par timmar.
16.  Skär rullarna i bitar.
17.  Servera med sallad.
18.  Garnera med några kräftstjärtar och dill.

 

 

Kräftfyllda tunnbrödsrullar
3 rullar