4 portioner pasta
1 hackad gul lök
1 finhackad vitlök
1 paket fryst renskav
2 dl trattkantareller frysta eller torkade
100 g haricot vertes
2 1/2 dl grädde
3 msk chilisås
1 msk soja
2 msk rött vin
salt och peppar

 

1.    Om man använder torkade kantareller, ska de blötläggas en stund först. Häll bort vattnet.
2.    Koka pastan enligt anvisning på förackningen.
3.    Stek under tiden lök och vitlök tills den blir genomskinlig.
4.    Stek renskaven och fördela i strimlor allt eftersom.
5.    När köttet är genomstekt.
6.    Tillsätt svampen och grönsakerna.
7.    Fräs några minuter, salta och peppra.
8.    Häll på grädden, sojan, chilisåsen och vinet.
9.    Låt det koka ihop några minuter.

 

 

Pasta med renskav
4 portioner