1 paket renskav (240 g)
1 msk smör
1 skivad rödlök
1/2 tsk Garam Masala
1 msk tomatpuré

Till servering
8 pitabröd
2 tomater
1/3 zucchini
1/2 röd paprika
sallatsblad
matyoghurt

 

1.    Fräs renskaven i smör på stark värme tills all vätska kokat bort.
2.    Tillsätt rödlök, Garam Masala och tomatpuré.
3.    Krydda med salt och peppar.
4.    Sänk värmen och fräs i ytterligare ca 2 minuter.
5.    Skiva tomater och zucchini tunt.
6.    Finstrimla paprikan.
7.    Fördela grönsakerna i bröden.
8.    Lägg i renskaven och toppa med en klick matyoghurt.
9.    TIPS! Fräs med skivor av ett syrligt äpple tillsammans med rödlöken.

 

 

Renskav Garam Masala
4 portioner