1 kg kanin i bitar

Marinad
2 krossade vitlöksklyftor
2 msk ljus fransk senap
2 tsk rosmarin
1-1½ tsk salt
1/2-3/4 dl olja

 

1.    Tina den djupfrysta kaninen så mycket att bitarna kan säras.
2.    Blanda samman vitlök, senap, rosmarin, salt och olja.
3.    Pensla kaninbitarna med blandningen.
4.    Låt dem ligga och dra en stund.
5.    Lägg bitarna på galleri en långpanna.
6.    Stek dem i 250 graders ugnsvärme ca 30 minuter.
7.    Eller grilla dem 12-15 minuter på var sida.
8.    Servera de knapriga kanin bitarna rykande heta med isbergssallad och vitt bröd.
9.    Lite aluminiumfolie kan vara bra att ta och hålla bitarna med.
10.  De äts nämligen bäst ur nypan.

 

 

Senaps kanin
4 portioner